Търсене в 8 000 продукта
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Често задавани въпроси

Как да поръчам?

Electronics & Software ltd. е електронен магазин. Продуктите, представени в сайта, могат да се поръчат онлайн при натискане на бутона „КУПИ”, по телефона, през онлайн чата или по email.

Поръчването в сайта става бързо, лесно и дори без регистрация. Достатъчно е да кликнете на бутона КУПИ и ще влезнете във Вашата виртуална пазарска количка, където се събират всички продукти, които сте избрали за закупуване. След това трябва само да следвате стъпките, през които ще Ви преведе системата, и да попълните нужните данни.

 

Как ще получа поръчаната стока?

Стоките се доставят по куриер, чрез куриерска фирма, избрана от Electronics & Software ltd..

 

Как се извършва плащането?

Electronics & Software ltd. предлага различни методи за плащане на направените поръчки:

 

· Банков превод – В отговор на Вашата успешна поръчка, ще Ви изпратим документ, който съдържа код на поръчката, цената на изпраната стока и банкова сметка, по която да преведете парите. След извършен превод и неговото отразяване, стоката ще Ви бъде изпратена. Валидността на кода на поръчката е 3 работни дни.

· В брой (наложен платеж) -  При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.

· Борика (Visa, MasterCard), Easypay.bg - При плащане с банкова карта клиентът се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.
Данните, които клиентът следва да попълни при плащане с банкова карта, са:

  - Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

  - Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола).

· PayPal

 

Преди да завършите и изпратите поръчката, системата ще Ви даде подробна калкулация на дължимата сума, включително доставката.

 

Мога ли да разопаковам и прегледам стоката, преди да платя при доставка?

Да, разбира се, това е Ваше право. Куриерът ще Ви изкача, колкото е необходимо.

 

Мога ли да върна поръчаната стока, ако не ми хареса?

Може да върнете поръчката в срок до 7 дни, след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от нас. Продуктите трябва да са в пълна окомплектация, с непроменен софтуер и ненаранен външен вид, с нерегистрирана или удължена гаранция и да не са били изработени по индивидуална поръчка.

 

Каква е гаранцията на продуктите?

Гаранцията на продуктите можете да видите в характеристиките им. Информацията за гаранцията обикновено се намира в края на списъка със спецификации.