Търсене в 8 000 продукта
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Кредитни карти VISA

С кредитна карта Visa можете да развихрите потенциала си. Реагирайте светкавично на всички наши оферти! Вече няма как да пропуснете изгодна сделка с нашите промоционални цени! Изплатете всичко в края на месеца или на разсрочени плащания срещу допълнителна сума - лихва и такси.

Кредитната карта Visa е сигурен и удобен начин да платите своите покупки. Имате незабавен достъп до Вашите средства, без да губите време пo банкомати, а парите Ви са винаги на сигурно място. Само Вие можете да упълномощите плащане с картата.

Пазаруването в сайта на Electronics & Software ltd. с кредитна карта Visa се извършва през системата БОРИКА. Така сигурността на данните е гарантирана, тъй като достъп до тях имате единствено Вие и системата за разплащане. Тази информация не е достъпна за наши служители. Данните, изпращани през системата за разплащане са кодирани и недостъпни за други лица.

 

Информация за кредитни карти Visa

Кредитната карта Visa е съвременен, сигурен и удобен начин да платите покупките си, без значение какви са те. Можете да я ползвате за паразуване в интернет, по телефон или в магазин. Освен това, за Вас е достъпна и услугата Visa cash back за теглене на пари в брой по време на плащането. Всички Ваши покупки детайлно са описани в месечното Ви извлечение. Чрез него можете да следите разходите си, да проверявате всяка транзакция - къде и кога е извършена и да проверявате наличната сума. Вие, собственикът на кредитната карта Visa, контролирате плащанията с нея - само Вие можете да упълномощите транзакция с картата, като въведете своя ПИН код и/или подпишете разписката.

 

Сигурност с кредитни карти Visa

Плащането с Visa, вместо с пари в брой, е не само лесно и бързо, но и сигурно. В случай на кражба, блокирайте картата си Visa, като се обадите по телефона. Можете да заявите подновяване съгласно сроковете и условията на банката.

Независимо дали плащате онлайн, на място или по телефона, Вашата сигурност е гарантирана. С Visa всяка покупка е защитена по Стандарта за сигурност на данните в индустрията с разплащателни карти (PCI DSS). Плащайте уверено!

Ако пазарувате онлайн, можете да се възползвате от услугата Verified by Visa за допълнителна сигурност. След като веднъж се регистрирате, пазарувате с допълнително ниво на сигурност - парола. Оторизирането на транзакция ще изисква въвеждане на тази лично Ваша парола.

 

Когато получите Вашата карта VISA:

·  Веднага попълнете полето за подпис
·  Запомнете Вашия личен идентификационен номер (ПИН). Не го записвайте.
·  Ако решите да промените Вашия ПИН, не използвайте лесно познаваеми комбинации, като датата Ви на раждане.
·  Пазете Вашия ПИН таен, не го споделяйте с никого.
·  Не задавайте същия ПИН на други Ваши карти.

 

Пазаруване по Интернет

Плащането с карта Visa по Интернет е по-бързо, по-лесно и по-надеждно, дори от пазаруването в кварталните магазини. С новата система Проверено от Visa онлайн пазаруването е дори още по-сигурно. Ако Вашата банка предлага тази услуга, можете да се възползвате от нея още днес.

В случай, че искате да пазарувате онлайн от търговец, който все още не използва Проверено от Visa, Вашата карта Visa ще работи нормално, но внимавайте:

·  Пазарувайте при  търговци, които заслужават доверието Ви.
·  Никога не въвеждайте своя ПИН.
·  Когато въвеждате данните си, уверете се, че адресът на уеб страницата в прозореца на Вашия браузър започва с https://, а не с http:// и в долната му част има изображение на катинар или цял ключ. Така изпращаните данни се кодират.
·  Съхранявайте разписките от Вашите Интернет транзакции, както и адреса на уеб страницата от която сте пазарували. Пазете в електронен вид или разпечатвайте получените по e-mail писма при покупка от онлайн магазин.
·  Запознайте се с политиката на търговеца за доставки и връщане на стоки, преди да извършите покупка в неговия уебсайт. Проверете какви са условията за връщане, каква е практиката при доставка на дефектен артикул и ще бъдат ли възстановени парите Ви?
·  Потърсете информация в уеб страницата на търговеца за процедурата и тарифата за доставка, ползваната валута и приложими данъци.
·  Запишете си телефонен номер или e-mail адрес на търговеца в случай, че възникнат въпроси.

 

У дома

·  Следете за пълно съответствие между Вашите разписки и банковото Ви извлечение.
·  При съмнителна транзакция или некоректна сума, веднага се свържете с банката/институцията, издала Вашата карта Visa.
·  Пазете списък с номера на Вашата карта Visa и телефон за контакт и блокиране на картата в случай на кражба или загуба.

 

В магазинa

·  Преди да оторизирате транзакция, уверете се в коректността на въведената сума. Проверете касовата бележка, преди да се подпишете върху нея.
·  Не забравяйте да вземете обратно картата си заедно с Вашето копие от касовия бон.
·  Пазете картата си на сигурно място във Вас.
·  Когато въвеждате своя ПИН, прикривайте с ръка цифрите. Уверете се, че никой не наблюдава движенията Ви.

 

Пазаруване по пощата и телефона

·  Предоставяйте информация за Вашата карта само на търговци, заслужаващи доверието Ви.
·  Върху картата, близо до полето за подпис, е поставен трицифрен код за сигурност. Той може да бъде предоставян на търговци, но никога не споделяйте Вашия ПИН.
·  Записвайте редовно оторизираните от Вас транзакции, заедно с номера за контакт със съответния търговец.