Търсене в 8 000 продукта
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Доставка

Доставката е безплатна на територията на Република България при поръчка на стойност над 200 лв с ДДС. В случай, че общата стойност на избраните продукти е под тази сума, доставката е за сметка на клиента. При поръчки на стойност под 200 лв с ДДС, цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчката, като се визуализират и също включват ДДС.
Извършва се чрез куриерска фирма, избрана от Electronics & Software ltd.. При условие, че клиентът желае различна от стандартната куриерска услуга, доставката е за негова сметка.
Някои от продуктите са с безплатна доставка за цялата страна. Това е отбелязано в пълната информация на продуктите. Доставката се извършва в рамките на до два работни дни, ако поръчката е направена преди 16:00 часа. Ако поръчката е направена след 16:00 часа  - до три работни дни, доставката се извършва на посочените от клиента адрес и предпочитан час.
При доставка клиентът получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

* Electronics & Software ltd. си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.